Меланія Трамп знову промахнулась з одягом, але швидко виправила ситуацію

Вчора, 29 серпня, президентське подружжя Дональд и Мелания Трампи вилетіли до Техасу, де займуться оцінюванням катастрофічних масштабів збитків, нанесених штату стихією. Наприкінці серпня цей південний штат досить сильно постраждав від негоди: спочатку по ньому пройшовся ураган «Гарві», що забрав життя п’ятьох людей, а потім синоптики оголосили про загрозу найсильнішої за всю історію спостережень потопу, а ще пізніше і про загрозу смерчу.

Для перельоту Меланія вибрала досить незвичний для свого стилю комплект з бомбера та чорних штанів. Однак досить сильно «промахнулась» з вибором взуття, оскільки тут вона не зрадила своїм звичкам: до одягу «рятувальниці» перша леді додала 12-сантиметрові шпильки від Manolo Blahnik.

Інтернет-користувачі моментально піддали критиці вибір взуття першої леді США. І причиною цього стало зовсім не віддмінність обраного одягу та взуття, користувачі соціальної мережі Twitter вважають, що таке святкове взуття просто не підходить для візиту в штат, який переживає найсильніші природні катаклізми.

Ось лише мала частина їх коментарів:

Меланія на 12-сантиметрових підборах летить в зону повені? Серйозно?

Хто-небудь, поясніть Меланії різницю між запрошенням на вечерю і катастрофою національного масштабу!
Що вона хотіла цим сказати? Що її п’яти будуть на п’ять сантиметрів вище будь-якого потопу?

Техас, тримайся! Допомога вже в дорозі! Меланія везе свої спеціальні підбори проти повені!

Меланія, чудова ідея! Ти можеш прибрати сміття на своїх каблуках.

Техас, ось вам моя допомога, я привезла парфуми та шоколад!

 

 

Але Меланія зовсім не така проста як здається на перший погляд!

За час польоту перша леді прийняла до уваги незадоволення американців та встигла переодягнутися: на заміну бомберу та 12-сантиметровим шпилькам, за які її нещадно розкритикували, вона вдягла білу сорочку та білі кросівки, додавши до них чорну бейсболку з абревіатурою Flotus — First Lady Of The Untied States (перша леді США).

Відзначимо, що Президент США та перша леді не стали відвідувати місто Х’юстон, яке зазнало найбільших втрат від негоди. Це рішення Трамп прийняв для того, щоб не заважати рятувальним службам.

Наразі, на даний час жертвами природних катаклізмів стали 12 осіб, а тисячі жителів були змушені покинути свої будинки.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *