Запальна Леся Микитюк, «Мотор’ролла» та «Onuka» на Дні міста Хмельницького

Як і було обіцяно організаторами святкових заходів, розроблених до Дня міста Хмельницького, перший день святкування завершився грандіозним концертом на селикій сцені, встановленій на майданчику перед кінотеатром Т.Шевченка.

Побачити заповзяту мандрівницю Лесю Микитюк, почути улюбленний хмельницький гурт «Мотор’ролла» та насолодитись оригіналною музикою «Onuka» зібралась величезна кількість хмельничан.

Леся, як і очікувалось, була запальна, весела, розважала числену публіку своїми жартами, вдало використовуючи свій незрівняний суржик. Не обійшлось і без самореклами: Леся не забула нагадати усім, що відтепер вона ведуча нової програми «Хто зверху». Для усіх, хто написав вірші про наш рідний Хмельницький, ведуча підготувала подарунки.

Не оминула відома хмельничанка і свій досвід ведучою у тревел-шоу «Орел и решка» — вона підготувала традиційну пляшку зі 100 доларами, яку збиралась вручити тому, у кого саме 23 вересня 2017 року народився малюк. І такий знайшовся! Буквально за лічені хвилини на сцену піднявся пан Вадим, який щасливо сповістив, що саме сьогодні, 23 вересня, об 11-20, у Хмельницькому пологовому будинку його дружина народила йому синочка зростом 50 см. та вагою 3,750 кг.

Леся припустила, що новонародженого назвали Богданом на честь Богдана Хмельницького. Але молодий батько заперечив: малюка назвали Степаном. І ця звістка викликала бурхливі емоції у ведучої: «Я думала, що на честь Богдана Хмельницького, але Ви пішли далі і назвали сина в честь Степана Бандери!»

О так і з жартами пан Вадим отримав подарунок для свого малюка — 100 доларів «на памперси».

Виступ гурту «Мотор’ролла» було сприйнято на ура! Всі глядачі з величезним задоволенням підспівували хмельничанам-виконавцям, робили числені селфі, танцювали під відомі улюблені пісні. Атмосфера була вражаюча! Завершив свій виступ улюблений гурт хмельничан своєю відомою піснею «Восьмий колір».

Після виступу «Мотор’ролли» на сцену піднявся очільник Хмельницького, Олександр Симчишин, та ще раз привітав хмельничан з Днем Міста, розпочавши свій виступ словами «Слава Україні! Слава Хмельницькому!». До мера міста згодом долучився з привітаннями і Олег Тягнибок, голова Політичної партії Всеукраїнське об’єднаня «Свобода».

Леся Микитюк не залишила без подарунка й Олександра Симчишина — і вручила йому бейсболку з досить промовистим написом: «I’m President»

Дещо затягнулась пауза між виступами «Мотор’ролли» та гуртом «Onuka» — тут ведучій прийшлось проявити усю свою фантазію, щоб якось відволікти та розважити числений натовп. Вона досить добре справилась з цим випробуванням, однак багато присутніх були розчаровані таким довгим очікуванням.

Після пешої пісні вокалістка гурту «Onuka», Наталія Жижченко, своїм чарівним глибоким голосом привітала усіх присутніх з Днем міста та пообіцяла, що зараз вони познайомлять усіх хмельничан з сучасною українською музикою. Однак перші дві пісні особливого захоплення у натовпу не викликали, значна кількість людей почала виходити з натовпу, — але ситуацію виправила третя композиція гурту, «Моє місто», яка була сприйнята хмельничанами з величезними емоціями! Виступ «Onuka» був вартий свого очікування!

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *