«Ігри нескорених»: Українських військових привітав принц Гаррі

«Ігри нескорених» стартують сьогодні у Канаді. До Торонто на змагання вже прибув їхній засновник — британський принц Гаррі. Він приїхав напередодні урочистого відкриття, зустрівся з ветеранами і взяв участь у спеціальному симпозіумі. На ньому обговорювали проблеми ветеранів, передає Главком.

Принц Гаррі є п’ятим у черзі на британський трон після свого батька, старшого брата і двох племінників. У 2014 році він заснував «Ігри нескорених». У них беруть участь поранені військові із країн-союзників Британії. На цьогорічні змагання приїдуть понад 550 вояків із сімнадцятьох держав. Серед них і українські військовослужбовці.

Принц Гаррі уже зустрівся з ними на тренуванні із сидячого волейболу. Про це команда «Інвіктус Ґеймс- Україна» повідомила на сторінці у мережі Twitter і оприлюднила відео зустрічі. Ще раніше команда поділилася кадрами прибуття до Торонто. Спортсмени подякували за теплу зустріч діаспорі Канади і заспівали український гімн.

 

 «Ігри нескорених», Принц Гаррі

2 thoughts on “«Ігри нескорених»: Українських військових привітав принц Гаррі”

  1. Уведомление: «Ігри нескорених»: українці здобули повний комплект нагород – золоту, срібну та бронзову медалі — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *