У Хмельницькому з 1 червня 2018 року зросте тариф на сміття

10 травня 2018 року на засіданні виконавчого комітету було ухвалено рішення про підвищення тарифів на вивезення побутових відходів. Діючий до цього часу тариф зросте на 5-6 грн з однієї людини в місяць. Востаннє зміни до платіжок вносили майже три роки тому.

Як зазначає директор КП «Спецкомунтранс» Валерій Кривенчук, а цей час на комунальному підприємстві зросли ціни на пальне та запчастини, а зарплата тутешніх працівників стала найнижчою з-поміж інших комунальних підприємств міста. Крім того, діючий у Хмельницькому тариф найнижчий серед усіх обласних центрів, у більшості міст він удвічі більший.

Підвищення тарифу пов’язане також із тим, що підприємство купує у лізинг нову спецтехніку, завдяки якій покращиться і надання послуг.

Окрім цього, на засіданні виконавчого комітету було ухвалено рішення про дворазове прибирання майданчиків з контейнерами, до цього часу їх прибирали один раз.

  • Для мешканців багатоповерхових будинків зі сміттєпроводом тариф стане 11,87 грн (було 7, 27 грн).
  • Для мешканців багатоповрхових будинків, які користуються контейнерами в місцях загального користування — 14,09 грн (було 8, 45).
  • Для мешканців приватного сетору, які користуються контейнерами в місцях загального користування — 15,72 грн (було 9, 53 грн).

 

 

 

 

 

Читайте також:

У Хмельницькому зростуть тарифи на сміття для населення

Джерело: ХМР

 тариф на сміття

2 thoughts on “У Хмельницькому з 1 червня 2018 року зросте тариф на сміття”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *