Михайла Бінусова вбили після оприлюднення викривальних документів у прямому ефірі

Черкаського депутата Михайла Бінусова вбили після викривального виступу на телебаченні про корупцію в міськраді, кошти від якої спрямовувались на підкуп депутатів та спонукання їх голосувати за імпічмент міському голові.

Про це у коментарі сайту «24» розповів керівник фракції УКРОП у Черкаській обласній раді Андрій Середа.

Депутата міської ради Черкас Михайла Бінусова вбили, коли він повертався додому з ефіру на місцевому телеканалі «Рось». Депутат у прямому ефірі оприлюднив докази причетності попередніх керівників департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міськради до корупційних схем.

Його колега Андрій Бортник додав, що колишнє керівництво вступило у змову з фірмою «Агропром-1992» та підробило для них документи для участі в конкурсних торгах на 26 мільйонів гривень.

У вечірньому ефірі Бінусов заявив саме про корупційні схеми та показав документи, які оприлюднені нижче.

Бінусов пробув на посаді керівника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міськради лише 4 дні.

Андрій Середа уточнив, що його колега був неконфліктною людиною, тому він вважає, що інших підстав зухвалого вбивства не може бути. А проблеми з нежитлових приміщень магазину «Юність», які мав Бінусов, вже кілька місяців були узгоджені із попереднім власником.

Якщо вони хотіли когось залякати таким вбивством, то вийшло навпаки. «Міський голова та помічник Бінусова Андрій Бортник заявили, що продовжать справу», – наголосив Середа.

Андрій Середа закликав звернути увагу на це вбивство народних депутатів та Генпрокуратуру, адже такі зухвалі вбивства в стилі 90-х мають бути припинені.

За словами Середи, поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

На Youtube телеканалу «Рось» програма «У фокусі подій», де виступав Бінусов, видалена.

 

 

Читайте також:

Ким був Михайло Бінусов: факти про політика

 вбивство, Михайло Бінусов, Черкаси

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *