Негода на Хмельниччині: буревій, повалені дерева та 51 населений пункт без світла

За останню добу жовтня пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС Хмельниччини тричі залучалися до ліквідації наслідків негоди. Про це повідомляє ДСНС.

Так, спершу у м. Городок повалене вітром дерево перекрило дорогу та заблокувало рух трасою. Рятувальники 39-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецобладнання розчистили трасу від перешкоди та відновили рух.

Схожа подія сталася і у Волочиському районі. 30 жовтня о 01:00 на ділянці автодороги поблизу с. Криваченці впало дерево. Рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини також за допомогою спецобладнання розрізали дерево та та відновили рух.

У Старосинявському районі повалене дерево перекрило трасу поблизу с. Лисанівці. Виклик надійшов о 05:20. Вогнеборці 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецобладнання розчистили від перешкоди дорогу.

Травмованих та загиблих внаслідок буревію не зафіксовано. Але через сильні пориви вітру сталося аварійне відімкнення від електромережі 51 населеного пункту Хмельниччини.

Зокрема, у Ярмолинецькому районі — 3, у Городоцькому — 1, у Волочиському — 6, в Красилівському — 16, у Полонському — 4, у Славутському — 10, у Старокостянтинівському — 8, і у Шепетівському районі — 3.

На місцях працюють ремонтні бригади ПАТ “Хмельницькобленерго”.

За даними УкрГідрометцентру, 30 жовтня в Україні пориви вітру 17-22 м/с, в західних, південних областях та Приазов’ї місцями 25-30 м/с.

30 жовтня, починаючи з західних областей, з переходом у мокрий сніг, місцями хуртовини, у західній частині можливе утворення снігового покриву, зниження температури до 1-6°.

 аварійне відімкнення від електромережі, негода

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *