Трамп відмовився стати «людиною року» від Time

Президент США Дональд Трамп заявив, що відмовив американському журналу Time, який хотів знову оголосити його «людиною року». Про це Трамп написав у своєму мікроблозі Twitter в ніч на суботу, 25 листопада, повідомляє Главком.

«Журнал Time подзвонив і повідомив, що я, швидше за все, буду знову названо «людиною року», якщо погоджуся на інтерв’ю і фотосесію. Я сказав, що, швидше за все, це не найкраща ідея, і відмовився. У будь-якому випадку спасибі!», — написав Трамп.

Журнал Time прокоментував в Twitter цю репліку. «Президент не має рації в тому, як він бачить обрання «людини року». Time не коментує свій вибір до публікації, яка відбудеться 6 грудня».

У грудні 2016 року Time оголосив Трампа людиною року.

«Він докорінно змінив лідерство обох найбільших партій (США. — Ред.) І, по суті, змінив політичний вектор світового порядку. Незабаром він буде командувати найбільш смертоносною армією в історії, а разом з тим управляти економічними важелями, здатними змінювати життя мільйонів», — говорилося в поясненні журналу.

Тим часом, згідно з підрахунками телеканалу CNN, в п’ятницю Трамп уже в 80-й раз з моменту вступу на посаду глави Білого дому в січні поточного року відвідав один з гольф-клубів, яким він володіє. Телеканал нагадав, що під час передвиборної кампанії Трамп заявив, що не візьме в руки ключку для гольфу, оскільки збирається ретельно працювати.

 

1 thought on “Трамп відмовився стати «людиною року» від Time”

  1. Уведомление: Читачі американського журналу Time визначили Людину року — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *