З 1 січня 2018 року «Укрпошта Стандарт» розраховуватиметься за універсальними тарифами

«Укрпошта Стандарт» розраховуватиметься за універсальними тарифами з 1 січня 2018 р. Про це повідомляє прес-служба національного оператора.

У зв’язку зі спрощенням тарифної сітки та змінами собівартості послуг з 1 січня 2018 року Укрпошта оновлює низку тарифів на відправлення внутрішньої кореспонденції.

Відповідно до змін, універсальну послугу пересилання посилок без оголошеної цінності, тарифи на яку затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, покладено в основу тарифної сітки послуги «Укрпошта Стандарт». Тобто якщо клієнт забажає відправити посилку без оголошеної цінності масою до 10 кг, то ця посилка буде оформлена як відправлення «Укрпошта Стандарт», а її вартість розрахована за універсальним тарифами. Таким чином процес відправлення посилки стане простішим як для клієнта, так і для оператора відділення.

Також зменшиться кількість тарифних зон та зміниться порядок розрахунку тарифів на такі посилки, що дозволить запропонувати клієнтам більш доступні та конкурентні послуги за рахунок зниження вартості на посилках більшої ваги. Разом з оновленням послуги «Укрпошта Стандарт», відбудуться оновлення тарифних зон для послуги «Укрпошта Експрес».

Завдяки оновленню тарифи на пересилання відправлень стануть простішими та більш зручними для клієнта. Такі зміни дозволять оптимізувати витрати на надання послуг поштового зв’язку та підвищити заробітну плату поштовикам (витрати на оплату праці у структурі собівартості послуг складають до 70%).

З 1 січня 2018 року вартість пересилки відправлення вагою 10 кг складе:

  • в межах області — 36 гривень (зараз 24 гривні);
  • в межах України — 42 гривні (зараз 33,6 гривні).

Відправлення вагою до 30 кг обійдеться в 66 гривень в межах області, 72 гривні — в межах України. Зараз 38 і 48 гривень відповідно.

Вартість за повернення або досилання відправлення тепер складе 2,4 гривні за кожен кілограм відправлення.

Пересилання експрес-відправлень 10 кг складе 36 гривень в межах області, 48 грн — в межах України (зараз 30 і 42 гривні відповідно).

Вартість відправлення вагою 30 кг складе 72 гривень в межах області та 78 гривень — в межах України (зараз 48 і 60 гривень).

З тарифами, які будуть діяти з 1 січня 2018 можна ознайомитися за посиланнями «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта Експрес».

 

Читайте також:

Як зміняться тарифи Укрпошти у 2018-му — Пояснення Ігоря Смілянського

З січня 2018-го «Укрпошта» підвищить тарифи на 12%-43%

 «Укрпошта Стандарт», , посилка, тарифи на універсальні послуги

1 thought on “З 1 січня 2018 року «Укрпошта Стандарт» розраховуватиметься за універсальними тарифами”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *