Вбивство Ноздровської: Поліція відтворила хід подій

Правоохоронцям вдалося частково відновити хід подій у день вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської. Крім того, на місці злочину поліція зробила кілька важливих знахідок, які можуть допомогти розкрити справу, передає 24tv.ua.

Про це розповів перший заступник голови Національної поліції України – В’ячеслав Аброськін в інтерв’ю виданню «Обозреватель».

Він розповів, що поліція повністю відтворила шлях Ірини Ноздровської перед вбивством від місця її роботи в Києві та до місця виявлення тіла.

«Вона вийшла на метро «Героїв Дніпра», сіла, найімовірніше, в маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку. Використовуючи наші технічні можливості, ми відстежили її пересування. Встановили час, який це зайняло. І тепер розуміємо, коли приблизно настала смерть… Можу сказати, що ввечері 29 грудня», – розповів Аброськін.

Він також розповів, що близько 17:00 Ірина розмовляла з матір’ю, через кілька хвилин було зафіксовано ще одне з’єднання – тоді Ірина сказала, що не може говорити.

«Це була її остання розмова з рідними. Ми зафіксували роботу мобільного телефону Ноздровської майже до 19:00 29 грудня. Тобто він був увімкнений», – зазначив він.

У поліції вважають, що Ірина доїхала від метро додому, де її могли чекати, або ж вона їхала разом із вбивцею.

Аброськін підтвердив, що жінка була роздягнена. Можливо, таким чином злочинець хотів позбутись доказів, або ж хотів вступити з Іриною в статевий зв’язок. Одяг Ноздровської ще не виявили.

За його словами, стверджувати, що вбивство сталося саме біля річки – поки не можна.

 
 

 

 

Читайте також:

Вбивство Ірини Ноздровської: У поліції прозвітували про хід розслідування

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *