Нові політики Хмельниччини: Анатолій Тимчук, голова Староушицької ОТГ

Наприкінці 2017 року, 24 грудня, відбулися перші вибори голів та депутатів Староушицької селищної ради об’єднаної територіальної громади.

За результатами виборів переконливу перемогу у 55,8% голосів виборців отримав 35-річний Анатолій Тимчук, що балатувався від БПП «Солідарність». Саме він в став Головою Староушицької селищної ради ОТГ, а до обрання очолював Грушківську сільську раду, що також увійшла до складу ОТГ.

Анатолій Сергійович Тимчук народився в с.Грушка, що на Кам’янеччині, 6-го листопада 1982 р. У 2000 році він закінчив Грушківську загальноосвітню школу, а в 2005 році — отримав диплом ветеринара у Подільському державному аграрно-технічному університеті (ветеринарний факультет).

Протягом 10 років по заврешенню навчання (з 2003 по 2013 рік) працював тренером-викладачем з тхеквондо ВТФ в Кам’янець-Подільській ДЮСШ №5 та Хмельницькій ДЮСШ ”Юність”. В той же час за сумісництвом був головним ветеринарним лікарем у СТОВ АФ ”Нефедівське”, що у с.Нефедівці Кам’нець-Подільського району.

У листопаді 2010 року був обраний депутатом Нефедівської сільської ради від Народної партії.

У 2012 року отримав другу вищу освіту — закінчив Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка за напрямком підготовки ”Фізичне виховання” .

З 2013 по 2015 рік Анатолій Тимчук працював на посаді заступника директора в СТОВ АФ ”Нефедівське”, а у 2015 році спробував себе як керівник у політиці — очолив Грушківську сільську раду.

Анатолій Тимчук одружений. З дружиною виховує двох синів та доньку.

Кореспонент Порталу «Будь у курсі» мав нагоду поспілкуватись з молодим політиком завдяки участі посадовця у форумі «Поліція і громада: співпраця в цілях безпеки», який відбувся 24 січня в актовій залі Головного управління національної поліції в Хмельницькій області, та дізнатися його думку щодо найбільш актуальних питань сьогодення.

Отже, як відноситься пан Анатолій до досить дискусійного питання щодо відкриття ринку землі сільськогосподарського призначенні в Україні, чи підтримує він продовження мараторію на продаж землі?

Підтримує відкриття ринку землі Анатолій Тимчук лише у певній мірі. На думку очільника Староушицької селищної ради ОТГ дане питання поки що не на часі, оскільки не відпрацьовані, а часом і взагалі відстуні, чіткі правові механізми в Україні, які б урегульовували дане питання та захищали інтереси нинішніх власників земельних ділянок.

Подібний прецедент стався і з землями, які належать до Староушицької ОТГ. Щодо земель, які різними методами спробували відібрати у мешканців ОТГ, то молодий політик разом з усіма людьми відстоював ці землі. На сьогодні вже накладено арешт на ці земельні ділянки, розпочато кримінальне провадження та створена слідча робоча група з вивчення даного питання. Після обрання головою Староушицької ОТГ пан Анатолій особисто тримає на контролі усі моменти провадження та спілкується з слічими і прокурорами, які зайняті у його рослідуванні.

Більше цікавих питань та усі деталі розмови — дивіться на відео:

 

 

 

 

 

Читайте також:

У Хмельницькому проведуть «народне віче» з приводу земельного питання для бійців АТО

15 лютого аграрії протестуватимуть проти «розпродажу» українських земель

Чи буде в Україні ринок землі?

3 thoughts on “Нові політики Хмельниччини: Анатолій Тимчук, голова Староушицької ОТГ”

  1. Уведомление: Спецпосланець Німеччини: Україні не уникнути примусового об’єднання громад — Будь у курсі — портал новин
  2. Уведомление: План-графік передачі земельних ділянок об’єднаним громадам Хмельниччини — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *