«Марш за майбутнє»: поліція рекомендує «Руху нових сил» змінити маршрут маршу

На неділю, 4 лютого, «Рух нових сил» запланував «Марш за майбутнє» з вимогою відставки Президента України Петра Порошенка. Він мав пройти по Хрещатику і до Майдану Незалежності. Однак поліція звернулася до організаторів з проханням змінити маршрут, передає 24tv.ua.

Про це повідомила учасниця «Руху нових сил» Ольга Галабала.

Вона опублікувала лист за підписом начальника головного управління поліції у місті Києві Андрія Крищенка, де вказується, що у неділю, 4 лютого, на Хрещатику з 7:00 години буде проходити акція громадської організації «Авто Євро Сила», а на Майдані Незалежності – ГО «Держава майбутнього».

«Ураховуючи викладене та з метою недопущення конфліктів між учасниками різних акцій та належного забезпечення охорони публічного порядку та безпеки, пропонуємо Вам 04.02.2018 змінити раніше запланований маршрут руху наступним чином: парк ім. Т. Шевченка по вул. Володимирській, пл. Софійській, Володимирському проїзду, вул. Михайлівській, Хрещатик до пл. Європейської», – йдеться в листі.

При цьому «Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі» планував провести свій марш з 11:00 години за маршрутом : парк Тараса Шевченка – бульвар Шевченка – Хрещатик – Майдан Незалежності з встановленням на Майдані сцени.

Відтак відмову у дозволі на проведення такої акції за цим маршрутом у «Русі нових сил» обіцяють розцінити як «умисну ескалацію ситуації за вказівкою влади та підготовлення ґрунту для можливих провокацій і конфлікту».

 "Марш за майбутнє", Міхеїл Саакашвілі

1 thought on “«Марш за майбутнє»: поліція рекомендує «Руху нових сил» змінити маршрут маршу”

  1. Уведомление: У Києві проходять дві масові акції протесту: “Руху нових сил” та “АвтоЄвроСили” — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *