E-Export School від Укрпошти запускає серію практичних тренінгів

E-Export School від Укрпошти з 12 квітня відкриває серію нових практичних тренінгів від кращих профільних спеціалістів, що працюють із провідними інтернет-майданчиками — Amazon, ETSY, Shopify, Allegro та іншими.

Під час тренінгів слухачі дізнаються про продажі через соціальні мережі, краудфандинг, прийом оплати за товар через платіжні системи, можливість продажу товарів в США, Європу, Молдову, Грузію, Азербайджан, Білорусь, Казахстан, тощо. Формат інформаційної платформи для обміну досвідом в темі продажів товарів з України через інструменти інтернет-торгівлі за кордон — це 4–5 часові практичні заняття. Тренінги розпочнуться у квітні та відбуватимуться 2 рази на місяць в форматі офлайн-зустрічей у локації у Києві з подальшою публікацією повного відеозапису.

Заняття відбуватимуться як для початківців, так і для просунутих користувачів. Орієнтовний графік проведення тренінгів та теми за посиланням.

Вхід вільний за умови реєстрації. Реєстрація на перший тренінг 12 квітня із старту на Shopify через гугл-форму. Кількість місць обмежена.

 

Довідково:
E-Export School від Укрпошти створена у листопаді 2016 року. Основна мета — залучення українських підприємців до глобального ринку онлайн-торгівлі, допомога малому та середньому бізнесу через e-commerce вийти на зовнішні ринки й успішно продавати свої товари за кордон. Сторінка E-Export School у Фейсбук.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *