Прогульники у королівській родині

Королева Великобританії Єлизавета II очолює близько 600-та громадських організацій, однак минулого року вона передала патронаж над 25-ма організаціями молодшому поколінню королівської родини.

Такий вчинок королеви є цілком зрозумілим, адже її величності в 2016-му виповнилося вже 90 років. Протягом свого життя Єлізавета II вела активне світське життя та практично жодного разу не уникала світський подій. У житті у королеви було зовсім не багато вихідних днів. Однак навіть за цих умов, вважається, що передача своїх повноважень пов’язана тільки зі зрілим віком монарха, в іншому випадку — це б вважалося ухиленням від власних обов’язків.

Якщо підвести підсумки року, що минув, то багато ЗМІ Великобританії помітили, що інша високопоставлена ​​та надзвичайно популярна особа — «королева стилю» герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон відвідала лише 63 офіційні заходи, а її чоловік, принц Вільям — 80, що майже в 3 та в 2 рази менше ніж принцеса Анна, яка у 2016-му мала 179 робочих днів. Ці прийоми обійшлися палацу — дорого, адже на свої наряди принцеса витратила більше 31 млн. гривень.

 

 


Читайте також:

Великий переїзд у монаршій родині

 Кейт Міддлтон, Королівська родина, принц Вільям

Прогульники у королівській родині: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *