На західній Україні сильно дощитиме та потепліє до +18

У п’ятницю, 12 травня, на заході України очікуються сильні дощі, зазначає Главком. Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на дані Укргідрометцентру.

«За даними Укргідрометцентру, вдень 12 травня в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях сильні дощі, грози», — йдеться в повідомленні.

У центральних (крім Вінницької), Херсонській, Харківській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5…+7 градусів, вдень +14…+16 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3…+9 градусів, на Закарпатті +7…+12 градусів, вдень +11…+18 градусів. У Карпатах вночі невеликий дощ, вдень сильний дощ, температура повітря вночі 0…+5 градусів, удень +6…+11 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+9 градусів, у Сумській області +1…+6 градусів, вдень +12…+17 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3…+10 градусів, вдень +14…+21 градус.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +4…+9 градусів, у Луганській області +1…+6 градусів, вдень +12…+19 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +4…+12 градусів, вдень +15…+22 градуси.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *