Де Ніро висловився на підтримку позиції Меріл Стріп стосовно Трампа

Історія протистояння Меріл Стріп і Дональда Трампа продовжує розвиватися.

Після того як актриса на минулій церемонії вручення нагород премії «Золотий глобус» виступила з різкою відповіддю на адресу 45-президента США Дональда Трампа, в Голлівуді почалася ціла кампанія на підтримку зірки.

За Меріл, яку сам новий президент США вже встиг назвати «переоціненою актрисою», заступилися Віола Девіс, Джордж Клуні, Голлівудська асоціація іноземної преси в особі її президента Лоренцо Соріано (Асоціація присуджує премію «Золотий глобус») і багато інших.

Давній друг Меріл та її колега Роберт Де Ніро також встав на захист відомої актриси і написав відкритого листа зі словами підтримки на її адресу:

«Меріл! Твоя промова була чудовою. Ці слова повинні були бути сказані, і ти впоралася з цим завданням чудово. Я безмежно поважаю тебе за те, як ти виступила на премії — в момент, коли всі зібралися, щоб відзначити твої заслуги. Я повністю поділяю твою позицію по відношенню до тих, хто принижує слабких. Скільки можна! Ти, при всьому своєму інтелекті та витонченості, володієш по-справжньому потужним голосом — голосом, який надихає й інших не мовчати. Дуже важливо, що б ми ВСІ висловилися.

Ми любимо тебе. Боб.»

Відзначимо, що позиція Де Ніро цілком очікувана: раніше актор вже заявляв про свій намір «дати Трампу в обличчя».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *