Стрілянина у Харкові — затримано 9 учасників перестрілки

У харківському житловому масиві Олексіївка сталася перестрілка, в результаті якої поранений один чоловік. Про це повідомляє ZN.ua.

Поліція затримала дев’ятьох учасників перестрілки в Харкові, учасниками якої, як повідомляють різні ЗМІ, імовірно є бійці «Східного корпусу» та «Донбасу».

«У приміщенні дитячого садка, де сховалися винуватці стрільби, відбувся огляд. Там можна помітити невеликі ушкодження, зокрема розбите скло. Яких-небудь руйнувань в дитячому саду немає. Також підтверджень того, що там зводилися барикади немає. Вони там перебували протягом нетривалого періоду часу, оскільки патрульні, які оперативно з’явилися на місці події, зуміли перешкодити їм створити барикади, затримавши зловмисників. Але хотіли вони їх створювати, ще неясно. Опору не було, тому в результаті затримання ні правоохоронці, ні люди в камуфляжі не постраждали», — зазначив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко, повідомляє прес-служба поліцейського управління.

У затриманих вилучено зброю. Постраждав один чоловік, якого, за попередніми даними, поранили з мисливської рушниці.

В той же час прес-служба «Внутрішнього корпусу батальону Донбас» заявила, що бійці батальону «Донбас» не брали участь у перестрілці у Харкові.

 «Зазначений у публікаціях боєць з позивним «Іспанець» дійсно служив в батальйоні НГУ Донбас, навесні 2016 року демобілізувався і більше ніякого відношення до служби в «Донбасі», а тим більше до Блокади торгівлі з окупантами не має. Наскільки вдалося дізнатися після демобілізації «Іспанець» працював в якійсь харківської охоронній фірмі. Заяви про Мураєва як організатора цього інциденту не спростовуємо і не підтверджуємо — поки що просто не маємо інформації. Однак, знаючи цинізм влади, не виключено, що це може виявитися спланованою провокацією з метою дискредитації доброго імені бійців та ветеранів Донбасу», — йдеться в повідомленні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *