У Хмельницькому вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем, Днем Героїв Небесної Сотні. Ніколи не зітруться з пам’яті ті, хто не повернувся з Майдану. Юні хлопці, чоловіки та жінки ніколи не повернуться додому, не обнімуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче…

Україна переживає ще одну трагічну сторінку історії. Там, на сході країни ворожа орда розстрілює наших побратимів. Кількість загиблих уже вимірюється тисячами. Сьогодні варто згадати і про тих, хто віддав своє найдорожче – життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, у зоні проведення антитерористичної операції.

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні хмельничани поклали квіти до меморіальної стели Героям Небесної Сотні та російсько-української війни, пам’ятника Героям Небесної Сотні і до інших пам’ятних місць. Зокрема до пам’ятного знаку на честь Людмили Шеремет та Дмитра Пагора, розташованого біля обласного управління СБУ, дзвіниці, збудованої у 2014 році за благодійні кошти громадян на території Храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ та освяченої на честь Героїв Небесної Сотні, а також могил хмельничан, Героїв Небесної Сотні Людмили Шеремет та Артема Мазура на кладовищі Шаровечка.

 

 

 

 

Джерело: ХМР

1 thought on “У Хмельницькому вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *