ГО «Хвиля» Віктора Чумака: що це та для чого? (+фото та відео)

У минулий четвер, 20 квітня, у будівлі Хмельницького університета упарвління та права Народний депутат України Віктор Чумак презентував хмельничанам основні засади та принципи функціонування нової громадської організації «Хвиля», покликаної відстоювати ті прагнення, заради яких боровся кожний учасник Революції Гідності.

Багато актуальний та цікавих питань піднімали присутні на зустрічі хмельничани перед народним обранцем. Своє бачення та позицію з приводу економічної ситуації в країні, війни з Росіює, стану добровольців, вже отриманих Україною та обіцяних кредитів від МВФ, питання офшорних грошей та болючої для українців земельної реформи озвучив у своїх відповідях Віктор Чумак. Не оминув у своїй розмові нардеп і складне питання олігархізації України.

Але основний акцент зустрічі був присвячений темі створення, формування та подальшого функціонування Громадського об’єднання «Хвиля». Вікток Васильович розлого та детально пояснив хто входить до даного об’єднання, які принципи відстоюватиме Громадська організація, яка мета та необхідність була для її створення.

Віктор Васильович Чумак народився 5 червня 1958 року у місті Хмельницький. Він — український юрист, генерал-майор юстиції запасу. Віктор Чумак — Народний депутат України 7-го та 8-го скликань. Голова Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією (2012—2014). Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (2014-2016). Член Національного агентства з питань запобігання корупції.

 

Вашій увазі пропонуємо світлини та відео:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *