Піппа Мідллтон вийшла заміж за мільйонера Джеймса Меттьюза (фото)

У суботу відбулося одруження 33-річної Піппи Мідллтон, молодшої сестри герцогині Кембриджської Кетрін, і 41-річного мільйонера-фінансиста Джеймса Меттьюза.

Про це пише Politeka.

Джеймс зробив Піппі пропозицію влітку 2016 року, коли пара була на відпочинку в Озерному краї на півночі Англії. До того часу їхні стосунки тривали вже близько року, незважаючи на те, що знали один одного вони близько 10 років.

Саме вінчання пройшло в церкві святого Марка XII століття, куди гості почали з’їжджатися з самого ранку. Одними з перших приїхали принц Гарі і принц Вільям.

Обличчя нареченої прикривала півтораметрова напівпрозора фата. Фату для Піппи виготовив британський капелюшник Стівен Джонс, туфельки кольору слонової кістки – Маноло Бланік.

У якості весільного образу Піппа обрала біле пишне плаття від британського модельєра Джіллз Дикона (Giles Deacon) з напіввідкритими плечима, але з вирізом під горлом.Особливістю наряду став двометровий поділ. Завершили образ великі сережки, тіара у формі венериного волосся, яка підтримувала зачіску Піппи, і маленький букет нареченої. За традицією до вівтаря дівчину вів її батько Майкл Френсіс Міддлтон.

На цьому весіллі, яке журналісти вже охарактеризували як “головну світська подію року”, на юних гостей – принца Джорджа і принцесу Шарлоттту – були покладені почесні обов’язки пажа і дівчанки-квіткарки. Принцу Джордж, племінник Піппи, ніс обручки до вівтаря, а маленька Шарлотта квіти.

 

 , Джеймс Меттьюз, заміжжя, Піппа Мідллтон

3 thoughts on “Піппа Мідллтон вийшла заміж за мільйонера Джеймса Меттьюза (фото)”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *