Аміна Окуєва розповіла подробиці розстрілу її чоловіка в Києві

Чеченка Аміна Окуєва, яка свого часу на боці України воювала на Донбасі, не знає, наскільки був підготовленим кілер, що намагався вбити її чоловіка Адама Осмаєва, щоправда вважає зловмисника боягузом, передає 24tv.ua.

Відео з її розповіддю з’явилося в Youtube.

«Це все було автоматично. Просто це все було, як в одну мить, уві сні. Він почав стріляти по Адаму – саме по Адаму, а не по мені. Можливо, він і не знав, що я маю з собою зброю. І я одразу ж дістала пістолет, але він виявився боягузом – після кількох влучань почав кричати «Здаюся!» Ми його з машини тоді виштовхнули та зброю відштовхнули. Адам потім сам вийшов і також впав», – зазначила вона.

Воїн АТО підкреслила, спершу думала, що її чоловік зазнав лише одного поранення, але як з’ясувалося зараз, їх було кілька.

«Напевно, кілька пострілів було. І одразу ж встигла відкрити вогонь. І у мене на жаль, чи на щастя після третього пострілу заклинило патрон у патроннику, але він вже закричав, що здається, і я тоді на нього руками накинулася та почала душити, і він випустив свій пістолет», – стверджує уродженка Чечні.

Також Аміна наголошує, що завжди носить з собою зброю за поясом, якої її нагородило МВС за службу в АТО, додатковий магазин і «Целокс» (засіб для зупинки кровотечі – «24»), відтак одразу закомпонувала Осмаєву цю єдину рану, яку бачила.

Він з собою мав коробку і сказав, що це подарунок для нас, подарунок від редакції (кілер представився французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde – «24»). І, як тільки він її відкрив, я побачила, що це «Глок», він схопив пістолет і відкрив вогонь по Адаму. З переднього сидіння на заднє. Перед цим він попросив пересісти Адама, а аргументував це тим, що хоче зняти нас поруч. Я не знаю, наскільки він був підготовленим, нехай слідство з цим розбирається. Головне, щоб вийшли саме на замовника. Для мене це є дуже важливим. І головне, щоб з Адамом усе було гаразд. Сподіваюся, що він одужає,
– резюмувала Окуєва.

1 червня на Подолі у Києві сталася стрілянина, внаслідок якої вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків. Згодом у МВС підтвердили особу пораненого – ним виявився росіянин Адам Осмаєв.

Додамо, що у стрілка, який відкрив вогонь, виявлено закордонний паспорт громадянина України. Проте за словами радника МВС Антона Геращенка, йогозавербували російські спецслужби.

 

 

Фото: facebook.com/Amina.Okueva

 Адам Осмаєв, Аміна Окуєва, розстріл бійця АТО,

1 thought on “Аміна Окуєва розповіла подробиці розстрілу її чоловіка в Києві”

  1. Уведомление: Замах на Осмаєва: кримінолог розповів, хто міг бути замовником — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *