«Природа України очима дітей Хмельниччини»: нагороджено переможців

Сьогодні, 5 червня, в усьомі світі відзначається День охорони навколишнього середовища. Це свято було засновано Генеральною асамблеєю ООН ще у 1972 році.

Саме до відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища наприкінці минулого тижня було приурочене підведення підсумків та нагородження переможців за результатами обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини», в якому взяли участь понад 200 представників із навчальних закладів районів та міст області.

За участь у конкурсі, високий рівень виконавської майстерності т.в.о. заступника голови-керівника апарату адміністрації Юрій Бирка та директор Департаменту екології та природних ресурсів Сергій Вавринчук нагородили переможців грамотами і побажали натхнення, нових здобутків та чистого довкілля.

«Підвищення екологічного виховання та привернення уваги суспільства до проблем довкілля є одним з наших найголовніших пріоритетів, адже від рівня екологічної самосвідомості громадян, особливо підростаючого покоління,  багато в чому залежить не лише майбутнє України, а й планети в цілому,” – зазначив Юрій Ігорович, та подякував молодому поколінню за їхнє прагнення змінити відношення людини до природи.

 

 

 

 

 

З використанням матеріалів: Хмельницька ОДА

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *