Ботулізм на Хмельниччині: під підозрою «кілька у томаті»

59-річна жителька Хмельницької області захворіла після вживання рибної консерви «кілька в томаті» промислового виробництва, передає 24tv.ua.

13 липня жінку госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні з діагнозом «ботулізм, середня форма важкості».

Зі слів жительки Хмельниччини, вона вживала консервовану продукцію домашнього виготовлення «тушонка зі свинини» і рибну консерву промислового виробництва «кілька в томаті».

Фахівці Держпродпотребслужби підозрюють, що захворювання, ймовірно, зумовило саме вживання рибної консерви «кілька в томаті» промислового виробництва.

 

 

Читайте також:

Ботулізм: симптоми, причини, лікування

 Ботулізм, кілька в томаті, симптоми ботулізму

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *