Через «Малоросію» Захарченка між «ДНР» і «ЛНР» назріває конфлікт

Після заяви ватажка «ДНР» Олександра Захарченка про «Малоросію» головний бойовик «ЛНР» Ігор Плотницький почав розслідування щодо розкрадання грошей з РФ керівництвом «ДНР», передає 24tv.ua.

Про це повідомили у прес-службі ГУ розвідки Міноборони України на сторінці у Facebook.

«В умовах зменшення обсягів фінансування РФ так званих «народних республік»спостерігається подальше зростання протиріч між очільниками «ДНР» та «ЛНР». У відповідь на одноосібне проголошення Захарченком так званої «Малоросії», Плотницький розпочав збір матеріалів щодо розкрадання російських фінансових надходжень керівництвом «ДНР», – йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що «Міністерством державної безпеки «ЛНР» почало формувати доказову базу корупційних діянь у так званих «держустановах «ДНР», яка буде передана російським кураторам.

За даними «ЛНР», значну частину коштів було викрадено представниками т.зв. «ДНР» під виглядом виплат соціальної допомоги «особам-привидам», зокрема, ветеранам Другої світової війни, з використанням документів та бази даних українських соціальних служб, захоплених у 2014 році,
– зазначили у ГУ розвідки.

 

 Ігор Плотницький, конфлікт, Малоросія, Олександр Захарченко

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *