Екс-народний депутат Ірина Бережна загинула в автокатастрофі

Колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна загинула в автокатастрофі. Про це повідомляє Главком з посиланням на LB.ua.

За даними видання, аварія сталася вранці в суботу на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією.

Водій, який віз Бережну з восьмирічною донькою, швидше за все, не впорався з керуванням, і машина вилетіла з серпантину.

Екс-депутат і водій загинули на місці. Дочка Бережної отримала незначні травми. Вона сиділа ззаду в автокріслі, була пристебнута.

Як передає Главком, колишній народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко підвередила смерть своєї колишньої колеги по парламенту, обраної від її політичної сили, Ірини Бережної.

«Так, це правда. Ірочка на небесах…», — написала Бондаренко у Facebook.

Екс-міністр юстиції Олена Лукаш висловила свої співчуття.

«Зі святими упокій! Ірочко! Як же так? Мої співчуття рідним і близьким!», — написала вона у Facebook.

Ірина Бережна — депутат двох скликань Верховної Ради — шостого (2007-2012) і сьомого (2012-2014). Була членом фракції Партії регіонів, входила до комітету Ради з питань правосуддя.

Бережній було 36 років.

 

Бережна народилася 13 серпня 1980 року в місті Луганськ. У школі у неї було прізвище Чорнило. Потім взяла прізвище своєї матері – Олени Бережної, передає PolitekA.

У 2002 році закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім.Т.Шевченка за спеціальністю правознавство. У 2009 році – Національну академію управління при президенті України за спеціальністю державне управління.

У липні 2007-го отримала ступінь доктора філософії в сфері права (за Болонською системою освіти). Автор ряду публікацій з питань права та нотаріальної практики в юридичних і ділових виданнях.

Після закінчення ВНЗ працювала стажистом нотаріуса в Києві. З лютого по березень 2004 року була заступником директора з правових питань “Юридичної фірми” Астрая-Сервіс “.

У січні того ж року отримала свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, а в березні зареєструвалася як приватний підприємець. За три роки роботи нотаріальна контора Бережної стала однією з найвідоміших і успішних в Києві, а в 2008 році отримала нагороду “European quality” Європейської бізнес-асоціації (м. Оксфорд, Великобританія).

У 2007 році на позачергових парламентських виборах пройшла в Раду під №151 в списку Партії регіонів, була безпартійною. Була членом комітету з питань правосуддя. Займалася питаннями законодавчого реформування нотаріату, судової системи, корпоративного права, питаннями євроінтеграції, конституційної реформи.

На парламентських виборах 2012 року обрана народним депутатом по округу №169 в Харківській області. Є першим заступником голови комітету з питань європейської інтеграції. Член Партії регіонів.

16 січня 2014 р голосувала за закони, які суперечать Конституції України, Конвенції про захист прав людини та основних свобод, які прямо суперечать зобов’язанням і обов’язків України як члена ООН, Ради Європи та ОБСЄ.

Бережна була одружена; виховувала єдину дочку Даніелу, ім’я батька дитини тримала в секреті.

 автокатастрофа, ДТП, Ірина Бережна

3 thoughts on “Екс-народний депутат Ірина Бережна загинула в автокатастрофі”

  1. Уведомление: Загибель Бережної: свідки оприлюднили свої версії автокатастрофи — Будь у курсі — портал новин
  2. Уведомление: У Лаврі попрощались з Іриною Бережною — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *