У Києві знову стрілянина: в участі підозрюють охоронця нардепа

На вулиці Сабурова, 16 у Києві відбулася стрілянина, на місці працює слідчо-оперативна група столичної поліції. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва, передає Главком.

У прес-службі столичної поліції, відповідаючи на запитання про те, чи відповідає дійсності інформація, що нібито охоронець народного депутата Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині, сказали: «Відбулася конфліктна ситуація. Група на місці. Поки що інформації повністю не зібрали. Треба опитати свідків. Є інформація, що відбувалася якась конфліктна ситуація. Людина, яка знаходилася в машині, поки що не відомо хто, стріляв у повітря попереджувально».

При цьому, за повідомленням народного депутата Борислава Берези у Facebook на Троєщині стався конфлікт місцевих жителів з рейдерами, які хотіли «віджати» дитячий садок.

«Не той райончик вибрали. Троєщина зустріла рейдерів так тепло і привітно, що прощаючись рейдери відстрілювалися. Їм це не допомогло. Їх пов’язали. Садочку бути! Подробиці пізніше»,- написав Береза.

Разом з тим, за повідомленням різних груп у соцмережах вогонь відкрив охоронець народного депутата Сергія Мельничука, а сам парламентар знаходиться в автомобілі. При цьому на фото видно, що в автівці пошкоджене вікно, а також пробиті колеса.

Як передає Укрінформ, охоронець депутата Верховної Ради Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині.

Про це в коментарі «112.ua» розповіли в прес-службі столичної поліції.

Інших подробиць інциденту правоохоронці не повідомляють.

 

Фото: ДТП Київ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *