Резонансне ДТП на Львівщині: Охоронцю Димінського змінили міру запобіжного захисту

Охоронця бізнесмена Андрія Димінського Андрія Борща, якого підозрюють у вчиненні злочину, змінили міру запобіжного захисту, передає PolitekA.

5 вересня охоронцю Петра Димінського Андрію Борщу, який є підозрюваним у вчиненні смертельної ДТП, змінили міру запобіжного захисту. Замість перебування в СІЗО він буде знаходитися під домашнім арештом. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Також Апеляційний суд Львівської області зобов’язав водія бізнесмена бути присутнім на всіх засіданнях суду, не спілкуватися зі свідками ДТП і здати свій закордонний паспорт. У випадку недотримання цих умов, Борщу змінять міру запобіжного заходу на більш сувору.

Адвокати Борща пропонували взяти його на поруки , але суд задовільнив позов частково і перевів на домашній арешт. Франківський відділ поліції зобов’язали виконати рішення суду 5 вересня.

Нагадаємо, кортеж відомого львівського бізнесмена потрапив в смертельну ДТП. Трагедія сталася на трасі М10 Львів-Краковець в селі Ямельня 18 серпня. В результаті аварії загинула молода дівчина Наталія Тріль. Відразу після страшної аварії президент «Карпат», бізнесмен Петро Димінський полетів в Женеву.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що охоронець Димінського не перебував за кермом авто під час дорожньої пригоди.

«Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо», — сказав голова ГПУ.

В той же час Луценко повідомив, що в слідства ще недостатньо доказів, аби вважати бізнесмена Петра Димінського винуватцем смертельного ДТП на Львівщині,

 

 

 

Читайте також:

Луценко про смертельне ДТП: кермував авто Димінського точно не той, хто взяв на себе вину

Смертельне ДТП з авто Димінського: охоронцеві пред’являть звинувачення в приховуванні злочину

 ДТП, запобіжний захід, Львіщина, Петро Димінський

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *