Но­вий по­їзд через Хмельниччину з’єд­нає за­хід­ні та схід­ні ре­гі­они Ук­ра­їни

Менш ніж за місяць, з 2 лис­то­па­да 2017 ро­ку, за­ліз­ни­ця­ми Ук­ра­їни кур­су­ва­ти­ме но­вий по­їзд № 127/128 Ко­вель — Хар­ків, який з’єд­нає за­хід­ні та схід­ні ре­гі­они Ук­ра­їни. У скла­ді по­їз­да пе­ред­ба­че­но 8 плац­кар­тних та 8 ку­пей­них ва­го­нів. По­їзд кур­су­ва­ти­ме че­рез день по пар­них чис­лах за нап­рямком Ко­вель — Хар­ків та по не­пар­них чис­лах — зво­рот­но. Про це повідомляє сайт День за днем.

Про­даж квит­ків на цей по­їзд уже від­кри­тий, ку­пей­ні квит­ки кош­ту­ють від 254 грн та плац­кар­тні — від 155 грн.

«Ук­рза­ліз­ни­ця роз­ви­ва­єть­ся та зап­ро­вад­жує но­ві мар­шру­ти, зав­дя­ки чо­му роз­ви­ва­єть­ся й ту­рис­тичний по­тен­ці­ал ре­гі­онів, ук­ра­їн­ці ма­ти­муть мож­ли­вість біль­ше по­до­ро­жу­ва­ти та піз­на­ва­ти Ук­ра­їну. За мі­сяць зап­ро­вад­жу­ємо пря­ме спо­лу­чен­ня Ко­вель — Хар­ків. Ду­маю, що із приз­на­чен­ням по­їз­да ще біль­ше від­по­чи­валь­ни­ків зі Сло­бо­жан­щи­ни від­ві­да­ють ту­рис­тичні об’єк­ти По­ліс­ся та Во­ли­ні, зок­ре­ма й пер­ли­ну за­хід­ної Ук­ра­їни — Шаць­кі озе­ра», — про­ко­мен­ту­вав ке­рів­ник ПАТ «Ук­рза­ліз­ни­ця» Єв­ген Крав­цов.

По­їзд № 127/128 Ко­вель — Хар­ків слі­ду­ва­ти­ме че­рез стан­ції: Луцьк, Рів­не, Здол­бу­нів, Ше­пе­тів­ка, Бер­ди­чів, Бі­ла Цер­ква, ім. Т. Шев­ченка, Знам’ян­ка, Кре­мен­чук, Пол­та­ва-Пів­денна — за­га­лом близь­ко 30 на­се­ле­них пун­ктів. Від­прав­лення з Ко­ве­ля о 14:20, при­бут­тя до Хар­ко­ва о 12:10.

У зво­рот­но­му нап­рямку від­прав­лення з Хар­ко­ва з 03.11.2017 че­рез день по не­пар­них днях о 13:30, при­бут­тя до Ко­ве­ля о 10:18.

«По­їзд 127/128 Ко­вель — Хар­ків — це пер­ший із низ­ки по­їз­дів, кур­су­ван­ня яких бу­де приз­на­че­не цього­річ. ПАТ «Ук­рза­ліз­ни­ця» пок­ра­щує за­ліз­ничне спо­лу­чен­ня і в но­во­му гра­фі­ку ру­ху по­їз­дів, який що­річ­но зап­ро­вад­жу­єть­ся в груд­ні. Го­ту­ють­ся та­кі но­ві нап­рямки: Іва­но-Фран­ківськ — Кос­тянти­нів­ка, Оде­са — Ли­си­чанськ, Оде­са — Хар­ків, Ки­їв — Со­лот­ви­но, Чер­ні­гів — Іва­но-Фран­ківськ, Оде­са — Ра­хів, Уж­го­род — Ли­си­чанськ», — та­кож роз­по­вів Єв­ген Крав­цов.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *