Сукня за 3000 доларів: Меланія Трамп на урочистому марші в Китаї

Триває 12-денний азіатський тур Дональда та Меланії Трамп: відвідавши Японію та Південну Корею, президент і перша леді США прилетіли до Китаю, де пробудуть до десятого листопада.

Щоразу відвідуючи нову країну, президентське подружжя стає головними учасниками вітальної церемонії. І цей поважний захід є цікавим не лише з точки зору політики, а й моди: представники fashion-світу кожен раз ворожать, в чому ж з’явиться Меланія на черговій зустрічі. Ось у Пекіні біля Будинку народних зібрань дружина президента США здивувала критиків незвичним для її стилю платтям з китайськими мотивами, яким вона віддала данину поваги місцевій культурі.

Перша леді США з’явилася на червоній килимовій доріжці в довгій чорній сукні зі складною вишивкою рожевих квітів, що нагадує візерунки на національних китайських костюмах. Автором наряду з невеликим шлейфом за три тисячі доларів виступили улюблені Меланією дизайнери італійського бренду Dolce & Gabbana.

А дружина лідера Китаю Пен Ліюань дивилася урочистий марш з нагоди приїзду важливих гостей в більш строгому платті, поверх якого було надіто темне пальто.

 

 

Читайте також:

Трамп розпочав своє велике азійське турне з візиту до Японії

Помічниця Трампа затьмарила усіх на прощальному банкеті

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *