Принц Гаррі з нареченою Меган Маркл дали перше спільне інтерв’ю

Наречені принц Гаррі та Меган Маркл, які лише напередодні оголосили про свої заручини, одразу ж дали для одного з британських видань перше спільне інтерв’ю. У ньому йшлось про стосунки та пропозицію освідчення.

Про це пишуть 24tv.ua з посиланням на The Telegraph.

За словами нареченої принца Уельського, вечір, коли Гаррі наважився зробити їй пропозицію, був у звичайній і приємній атмосфері. Все сталось у їхньому котеджі.

«То була звичайна, стандартна ніч у нашому котеджі», – поділився Гаррі.

«Просто приємний, теплий вечір. Ми смажили курча», – додала Меган.

«Намагалися посмажити курча», – підтвердив слова нареченої принц.

«І раптом приголомшливий сюрприз. Це було так солодко, романтично. Він став на коліно», – врешті зізналася Маркл.

Як розповіли новоспечені наречені, принца та американську актрису познайомили друзі півтора року тому і це було побачення наосліп. Про те, чим заробляє Меган – Гаррі й гадки не мав. Згодом свої стосунки пара вирішила тримати деякий час в таємниці.

«Думаю, ми мали достатньо часу вивчити одне одного. Наші розлуки, аби ми не бачилися, ніколи не тривали більше, ніж два тижні. Хоча справді, наші стосунки будувалися на відстані», – поділилася 36-річна Меган.

За час їхніх стосунків вони багато подорожували. Принц Гаррі навіть возив її у Норвегію та Африку, щоб краще її пізнати.

Я переконав її з’їздити зі мною до Ботсвани. Ми ночували в наметі під зірками, ми провели разом п’ять днів, це було фантастично. Ми тоді справді були самими собою. І було ключовим для мене переконатися, що ми мали можливість пізнати одне одного,
– зізнався принц Гаррі.

До слова, принц Гаррі, відомий своєю пристрастю до алкоголю та вечірок, змінив імідж та почав займатися благодійністю, а кіноактриса з Лос-Анджелеса вирішила піти з серіалу «Форс-мажори» та завершити акторську кар’єру.

Меган Маркл була вже одруженою на продюсері Тревору Енгельсону, із яким прожила шість років, перш ніж заручитися. Проте шлюб тривав лише два роки через постійні зйомки Маркл у «Форс-мажорах».

В самого принца Гаррі також було декілька довготривалих романів: з Челсі Дейві та Крессідою Бонас.

Однак, як пишуть у виданні Harper’s Bazaar, принц Гаррі здогадався, що Меган – його єдина, щойно її побачив.

 

 

Читайте також:

Принц Вільям і Кейт Міддлтон привітали принца Гаррі з заручинами

 заручини, Меган Маркл, Принц Гаррі

2 thoughts on “Принц Гаррі з нареченою Меган Маркл дали перше спільне інтерв’ю”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *