Учасники «Маршу за імпічмент» перемістились під ГПУ

Прихильники лідера партії «Рух Нових сил» Міхеїла Саакашвілі, який зараз перебуває в ізоляторі, перемістилися за новою адресою, повідомляє PolitekA.

Частина мітингувальників пішла з Майдану, де проходить “Марш за імпічмент”, до будівлі Генеральної прокуратури України, розташованої на вулиці Різницькій. Під час ходи від ІТТ, де відбувся нетривалий мітинг, учасники акції вигукували «Луценко Юра — продажна шкура», «Свободу політв’язням».

Як зазначає УП, під будівлею ГПУ зібралося близько 200 осіб, серед присутніх — представники УНА-УНСО, «Автомайдану»,  перед учасниками акції виступив соратник Саакашвілі Давід Сакварелідзе.

Лунають гасла «Іуда», «Банду геть», «Міші — волю, Юру — на нари» та вимоги звільнити Міхеіла Саакашвілі і припинити тиск на НАБУ.

Відзначимо, до цього українці побували безпосередньо під будівлею ізолятора, де перебуває Саакашвілі. Там вони заблокували магазин “Roshen”, розташований неподалік – на вулиці Мазепи поряд з проїздом до ІТТ. Спочатку в ньому знаходилися не тільки співробітники, але і відвідувачі, пізніше активісти вирішили випустити відвідувачів.

 

 “Марш за імпічмент”, Міхеїл Саакашвілі, Рух нових сил

1 thought on “Учасники «Маршу за імпічмент» перемістились під ГПУ”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *