Екс-ведуча «Орел і решка» пояснила, чому покинула проект

Відома співачка та ведуча Регіна Тодоренко стверджує, що покинути проект «Орел і Решка» вона хотіла ще давно, але до остаточного рішення її підштовхнув сезон кругосвітньої подорожі, оскільки після нього теледіва перетворилась «на велику грудку зла», зазначає 24tv.ua.

Про це вона розповіла у коментарі ресурсу StarHit.

«Розумію, багато хто вважає мою кар’єру мрією – їздиш світом за чужий рахунок, дивишся дивовижні місця та коментуєш, що відбувається. Але у всього є межа. Подорожувати, звичайно, – прекрасно, але формат саме цих поїздок був мені вже не до душі. Таке буває з кожним: прокидатися рано вранці, долати корки, десять годин пахати в офісі стає тягарем, потрібне перезавантаження. Прийшов і мій час – треба відпочити, переформатувати свій «диск», провести апгрейд знань», – зауважила телеведуча.

За її словами, бажання покинути проект з’явилося в неї ще перед сезоном кругосвітньої подорожі і вона на цю тему навіть говорила з продюсером шоу Оленою Синельниковою.

«За час роботи мені довелося багато чого подивитися, спробувати, випробувати. Я перенаситилася, від чого емоції в кадрі – вже не ті. Але Олена вірила в мої сили. Плюс дати згоду на поїздку підстьобувала можливість потрапити в Книгу рекордів Гіннесса в Україні як перша жінка-телемандрівниця, яка здійснила безперервну кругосвітню подорож», – додає вона.

У підсумку, як переконує співачка, їй ще на 9 місяців довелося залишитися, однак після повернення вона почувалася надто виснаженою як фізично, так і морально.

Тоді я перетворилася просто на велику грудку зла. Перестала любити людей, стала асоціальною. Болісно пережила той період. Почалася затяжна депресія. Реально «дах» поїхав, навіть волосся пофарбувала в рудий колір. Повернувшись якось увечері додому, зрозуміла: мене не влаштовує такий стан. Зібрала речі та рвонула на Балі, щоб відновити сили, поставити мізки на місце. Причім полетіла до зовсім незнайомих людей. Зате після відпочинку знайшла вірних товаришів,
– констатує Тодоренко.

 

 

 

 

Читайте також:

Відома хмельничанка та ведуча «Орел і решка» Леся Нікітюк заручилась

1 thought on “Екс-ведуча «Орел і решка» пояснила, чому покинула проект”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *