Сьогодні в зоні АТО загинуло троє українських Героїв

Автор: Олексій Годзенко

Одразу троє героїв загинули на Донбасі, повідомляє 24tv.ua.

Володимира Анадимба не дочекалися двоє дітей, Віктора Сухіна троє донечок, Геннадій Вегера пройшов всю війну від 2014 року і загинув нині під Донецьком.

Володимир Анадимба мав позивний «Бетмен», 86-го року народження. Боєць батальйону «Донбас – Україна», життя котрого вчора зранку обірвала ворожа міна.

Вдома у «Бетмена» залишилась дружина та двоє дітей. Вже завтра тіло воїна повезуть додому. Побратими обіцяють не забути ворогу цю втрату.

Якщо вони ще раз так будуть вітати нас з добрим ранком, то у нас вистачить сил і боєприпасів, щоб віддати «подарунки»,
– розповів боєць батальйону «Донбас-Україна» ЗСУ «Вітас».

У той же день трагічно загинули ще двоє бійців. Неподалік окупованого Донецька БРДМ із бійцями підірвався на невідомому вибуховому пристрої, перетинаючи річку. Заряд був настільки потужний, що 7-ми тонну машину перекинуло у повітрі, а шматки техніки повідкидало на 200 метрів.

Віктор Сухін 79-го року народження приїхав воювати з Кіровоградщини, з села Новоукраїнка. Вдома чекала дружина та троє доньок. До смертельного підриву прослужив 1,5 місяці.

Разом із Віктором загинув стрілок БРДМа – Геннадій Вегера (позивний «Зелений»), 1980 року народження. Боєць родом з села Курилівка Волочиського району, що на Хмельниччині. Він закінчив училище в Полтаві. Два роки служив у 3-му полку спецпризначення в Криму. Наступні шість — у спецпідрозділі воєнізованої охорони. З 2014-го воює на Донбасі.

Згадуючи про нього бійці побратим одразу каже про золоті руки загиблого.

Як пише у Facebook товариш Геннадія, у загиблого Героя залишились дружина та троє донечок.

4 рази зустрічав боєць Новий рік в АТО. Воював він «Не за «пороха», не за «депутатів», як говорить пів України.. А за саму Україну»

«Він любив дочок, він кохав дружину, він віддав життя за УКРАЇНУ…» — завершує свій допис товариш Геннадія Вегери.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *