Захоплення заручників на Півдні Франції: помер поліцейський-герой

Уранці 24 березня у лікарні помер французький поліцейський Арно Бельрам, який напередодні обміняв себе на заручника під час теракту Півдні Франції. Чоловікові було 45 років і він був підполковником французької поліції, передає 24tv.ua.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ країни Жерар Коломб на своїй сторінці у Twitter.

Чиновник висловив жаль і співчуття у зв’язку з такою втратою.

За інформацією західних ЗМІ, Бельтрама поранив 26-річний Редуан Лакдім, який якраз і захопив заручників в супермаркеті. Коли терорист звільнив більшість людей, залишивши одного в ролі живого щита, але правоохоронець зголосився замінити його.

За непідтвердженими даними, Лакдім завдав Бельтраму кілька ножових і два вогнепальних поранення. Почувши постріли, спецназ увірвався в приміщення і вбив Лакдіма.

Нагадаємо, напередодні у французькому місті Треб сталося збройне захоплення заручників, внаслідок якого загинули чотири людини та 16 було поранено.

Як пишуть західні Редуан Лакдім викрав машину в Каркасоні, убивши пасажира і поранивши водія. З машини він відкрив вогонь по поліцейським на пробіжці, поранивши одного з них. Потім в сусідньому містечку Треб зайшов до супермаркету, де убив двох людей і захопив заручників.

 

 

 

 

Читайте також:

Захоплення заручників у супермаркеті в Франції: 3 осіб загинули, 16 поранені

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *