20 квітня у військовому госпіталі в Дніпрі помер юний Євген Хоменко з Вільногірська

У військовому госпіталі імені Мечнікова у Дніпрі помер 21-річний боєць Нацгвардії з Вільногірська (Дніпропетровська область). Він отримав важке поранення під час обстрілу окупантами в зоні АТО.

Про це заявив головний лікар госпіталю Сергій Риженко, передає 24tv.ua.

«Кожен день ми приймаємо поранених героїв зі Сходу. Сьогодні (20 квітня) загинув наш земляк з Вільногірська. Йому був 21 рік. Ми бачили його стан, але нас не покидали надії і ми робили все можливе, щоб врятувати його», – зазначив Риженко.

Як зазначає прес-служба полку «Азов», загиблим від важкого поранення є азовець Євгеній Хоменко з позивним «Подгон». Боєць служив у гаубичному дивізіоні полку АЗОВ. Йому було лише 20 років.

До лав полку став у 19-річному віці, у листопаді 2016 року. Він був навідником гаубиці – займався справою, яка потребувала холодного розуму, витримки та великої відповідальності.

Побратими згадують бійця як вправного воїна, який був завжди у піднесеному настрої та ніколи не відмовляв у допомозі.

«Подгон був «душею компанії», ніколи не мав недругів та ворогів», – пригадують азовці.

Загиблий був бійцем Національної гвардії. Напередодні він підірвався на міні у Волновахському районі. З Маріуполя його доставили до Дніпра гелікоптером санавіації. Щоб його врятувати, медики старалися понад 20 годин.

1 thought on “20 квітня у військовому госпіталі в Дніпрі помер юний Євген Хоменко з Вільногірська”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *