Хмельницька міська влада розгляне петицію щодо відмови від маршруток

Відповідно до пункту 4.3. «Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді», затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію «Відмова від маршруток», збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 8 травня петицію підписали 522 особи з 500 необхідних.

Текст петиції:

«Міські пасажирські перевезення знаходяться в жахливому стані. Переповнений транспорт не тільки у час пік, водії «маршруток» напаковують свій транспорт так, що він схожий на консерви з кількою (не дай бог якесь ДТП).

Просимо підняти питання про повну відмову від малих автобусів – так званих маршруток і організацію перевезень електротранспортом та зручними великогабаритними автобусами. Міська рада має розробити дорожню карту переходу на зручний транспорт та щоб перехід відбувся протягом п’яти років.

Також є необхідність забезпечити весь громадський транспорт пандусами та спеціально обладнаними місцями для людей з інвалідністю».

Автор: Гоцалюк Микола Миколайович

Дата початку збору підписів: 16 квітня 2018 р.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам з наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

 

 

 

Читайте також:

Нова транспортна мережа: на номері кожен мікрорайон міста позначається окремим кольором

Джерело: ХМР

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *