Воїна 57-ї ОМБр Миколу Метлинського, що загинув захищаючи доньку, поховають 2-го червня

1 червня 2018 року в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова в Дніпрі від поранень, яких зазнав у зоні ООС на Донеччині, помер старший сержант 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Микола Метлинський. Йому було 48 років.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Миколу Метлинського було поранено 24 травня під час раптового обстрілу найманцями РФ позицій української армії. Він закрив своїм тілом доньку Ярославу.

25 травня санавіацією їх було доставлено в лікарню ім. Мечникова. Переніс декілька операцій. На жаль, врятувати Миколу Метлинського лікарям не вдалося. Уночі 1 червня реаніматологи чотири рази запускали серце, але він помер.

Його донька Ярослава одужує.

Микола Метлинський народився 19.04.1970 року. Закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування. Служив на флоті, належав до байкерського руху. До того, як перейшов в бригаду, воював у складі 41-го дивізіону артилерійської розвідки.

Прощання з Миколою Володимировичем Метлинським відбудеться завтра, 2 червня, о 10.00, у Кропивницькому, за адресою провулок Училищний, 6.

Після прощання на Рівненському кладовищі Кропивницького об 11.00 відбудеться чин поховання.

У Героя залишилися дружина та 26-річна донька — санінструктор тієї ж частини.

 

 

Джерело: Censor.net

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *