Через скандал з українськими цукерками на ЧС-2018, їх перестали постачати до Німеччини

Компанія «АВК» призупинила постачання своєї продукції на територію Німеччини після того, як з’ясувалось, що українськими цукерками у матрьошках рекламують Чемпіонат світу в Росії, передає 24tv.ua.

Напередодні розгорівся скандал після того, як стало відомо, що на території Німеччини у подарункових наборах у вигляді матрьошок та з рекламою ЧС-2018, що триває у Росії, продають цукерки української кондитерської компанії «АВК».

Офіційна заява з цього приводу з’явилась на сайті «АВК».

У повідомленні йдеться, що на території Німеччини український виробник співпрацює з німецькою фірмою DOVGAN GmbH, яка «реалізує продукцію під брендом «Matroschka» переважно на території Німеччини та інших країн Євросоюзу».

В «АВК» запевнили, що не причетні до розробки дизайну упаковки у вигляді Матрьошки та з логотипами ЧС-2018 у Росії.

За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок… Ми розділяємо думку громадськості та обурення у соціальних мережах, що виникли внаслідок ситуації, яка склалася,
– йдеться в заяві на сайті компанії.

Водночас в «АВК» сповістили, що призупиняють будь-які поставки своєї продукції німецькій компанії DOVGAN GmbH, а гроші, які були виручені з продажу цукерок у «матрьошках» обіцяють спрямувати на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.

 

 

Українські цукерки агітують за Росію?

😱 Ось так сюрприз: українські цукерки рекламують чемпіонат з футболу в Росії! З'ясували, як солодощі опинились у "матрьошках" з німецьких супермаркетів та ще й з написом "Смакують, як в Росії":#ЧС2018#WM2018

Опубліковано DW (українською) 15 червня 2018 р.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *