«Чорний монстр» на Андріївському узвозі

Андріївський узвіз – друга за популярністю після центральної вулиці Хрещатик та, мабуть, перша за красою вулиця Києва. Андріївський узвіз усіяний пам’ятками архітектури та тягнеться від Володимирської вулиці до Десятинної та Контрактової площі, що розташована на Подолі.

Однак сьогодні громада столиці шокована новобудовою театру, що виросла у цьому прекрасному, славетному та стародавньому місці.

Ярослав Ємельянинко на свій сторінці у Facebook зазначає: «Те, що ми сьогодні побачили — це дизайн крематорію, промислової вентиляційної системи. Або 1-2 блоків ЧАЕС, — які радянські інженери і архітектори також реалізували за допомогою чорних кубічних будівель. Але ніяк не театру, розташованого на старовинній, найбільш туристичній вулиці столиці України.»

Також у своєму дописі він додає: «За інформацією місцевих, цього вівторка, 29 листопада, о 10:45 (за іншою інф. о 13:45, уточнюємо) має відбутися відкриття фасаду, — знімуть зелену завісу, оголивши будівлю з металевої вагонки. Повинні бути люди з КМДА. Приходьте і ви.»

 

1 thought on “«Чорний монстр» на Андріївському узвозі”

  1. Уведомление: «Чорний монстр» на Андріївському узвозі — продовження — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *