Пенсійний фонд он-лайн

Уже місяць як Управління Пенсійного фонду України у місті Хмельницькому тісно та оперативно співпрацює з мешканцями міста та області з допомогою оновленого веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Завдяки новим функціональним можливостям із 1 листопада 2016 року кожен користувач веб-ресурсу без зайвих витрат часу може:
 — отримати інформацію з бази даних персоніфікованого обліку;
 — контролювати дані, що вносяться в систему персоніфікованого обліку та впливають на пенсійні права (для працюючих);
 — отримати відомості з власної пенсійної справи (для пенсіонерів) щодо суми призначеної пенсії з урахуванням усіх встановлених надбавок, виду пенсії, закінчення строку виплати пенсії тощо;
 — подати заяву-запит на попереднє замовлення паперових документів, зокрема виписки із системи персоніфікованого обліку, виписки з пенсійної справи (для пенсіонерів),  виписки  про стан розрахунків (для страхувальників);
 — подавати скарги, заяви про призначення та перерахунок пенсій в управління Пенсійного фонду.

 

Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.
Для реєстрації на веб-порталі необхідно лише особисто звернутися до управління (м.Хельницький, вул. Володимирська, 49) із заявою, паспортом та ідентифікаційним номером і отримати відповідний код доступу. 

 

Більш детальну інформацію Ви можете переглянути натиснувши на «Веб-портал електронних послуг Управління Пенсійного фонду України».