21-річний військовослужбовець наклав на себе руки в зоні АТО

У військовому комісаріаті Кіровоградської області підтвердили, що в зоні АТО наклав на себе руки 21-річний військовослужбовець, пише Українська правда з посиланням на УНІАН

Про це повідомив заступник глави обласного військового комісаріату Олег Молчанов, військовослужбовець з Кіровоградської області Олег Стасій вчинив самогубство 29 грудня 2016 року.

«У мене лежить документ – повідомлення про смерть, – що старший солдат Стасій Олег Олександрович в районі виконання завдання біля села Гнутове Маріупольського району близько 3-ї години 29 грудня був знайдений без ознак життя. Покінчив життя самогубством шляхом підриву гранати», – сказав він.

«Перед похованням ми хотіли дізнатися  (подробиці) у хлопців, які його привезли, але, на жаль, вони не лишились на поховання, а відразу поїхали. Наразі ми маємо тільки документ, який вони передали», – сказав Молчанов.

Він додав, що за будь-яким фактом смерті, каліцтва, поранення командир відповідної військової частини проводить розслідування і передає справу до прокуратури або поліції. А вже вони вирішують, чи порушувати кримінальне провадження, чи ні.

 , самогубство

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *