Визначено найкращі клубні заклади Хмельниччини

Кам’янець-Подільський міський будинок культури, міський будинок культури Полонської об’єднаної територіальної громади та Волочиський міський будинок культури “Гармонія” визнано переможцями конкурсу на кращий клубний заклад Хмельницької області щодо правової та освітньої роботи.

Огляд клубних закладів Хмельницької області проводився комісією на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації. Метою конкурсу була активізація закладів культури на місцях, пошук нових форм і методів підвищення правової культури та правової освіти жителів міст, селищ, сіл, виявлення і поширення кращого досвіду організації правоосвітньої роботи клубних закладів.

Церемонія нагородження переможців відбулася сьогодні за участю Ірини Трунової, начальника управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації та Віктора Худняка, начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

 

 

Джерело: Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації

 клубний заклад, Хмельницька область

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *