Чи буде у Хмельницькому сучасний баскетбольний майданчик?

27 жовтня 2016 року у Єдиній системі місцевих петицій Федерація баскетболу Хмельницької області, з метою отримання підримки від містян та подальшого розгляду даного питання міської радою областного центру, опублікувала петицію щодо Будівництва сучасного баскетбольного майданчику у м.Хмельницький:

 

«З кожним роком кількість охочих займатись баскетболом у місті Хмельницькому збільшується, що свідчить про важливість розвитку гри у нашому місті. Однак, на сьогодні у Хмельницькому відсутній сучасний баскетбольний майданчик. А на існуючих, щити та кільця, здебільшого, застарілі. Потребує реконструкції і покриття майданчиків, адже від нього залежить безпека здоров’я спортсменів будь-якого віку. Варто також зазначити, що низка обласних та районних центрів по всій території України, вже облаштували сучасні баскетбольні майданчики, за рахунок бюджетних коштів.
З метою популяризації баскетболу у Хмельницькому, популяризації здорового способу життя серед молоді вважаємо за потрібне створення баскетбольного майданчика із сучасним синтетичним покриттям, встановленням баскетбольних щитів, кілець та огорож, облаштування місць для гравців та вболівальників та встановлення штучного освітлення. Будівництво такого майданчику дозволить проводити змагання не лише місцевого, а й Всеукраїнського рівня, що однозначно позитивно відзначиться на іміджі міста та на його туристичній привабливості. А молодь, що найважливіше, матиме можливість з користю для здоров’я проводити час».

 

Відповідно до пункту 4.3 «Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді», затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду дану електронну петицію «Будівництво сучасного баскетбольного майданчику у м. Хмельницький», збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 16 січня петицію підписали 502 особи з 500 необхідних.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам міської ради.

 

 

 

 

За інформацією джерел: Офіційний сайт Хмельницької міської ради та Єдина система місцевих петицій

 баскетбол, баскетбольний майданчик, петиція, хмельницькиий

Чи буде у Хмельницькому сучасний баскетбольний майданчик?: 1 комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *