Інвестиції у майбутнє Хмельниччини: сільські школи отримають 755 нових комп’ютерів

Міністерством освіти і науки України для навчальних закладів Хмельниччини розподілено 755 комплектів техніки з ліцензійним програмним забезпеченням.

Навчальні заклади області отримують комп’ютерну техніку, яка сьогодні вкрай необхідна у навчальному процесі, адже  відбувається інтенсивний процес змін традиційних методів навчання, їх модернізація.

25 січня відбулось відкриття оновлених комп’ютерних класів у двох школах Шепетівського району (Ленковецькій та Мокіївській ЗОШ) та одній із шкіл Хмельницького району (Давидковецькій ЗОШ I-III ступенів).

Участь у відкритті оновлених класів у Ленковецькій та Мокіївській ЗОШ прийняли т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний, перший заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Віталій Янушевський та голова районної ради Петро Дзяворук.

«Для нас дуже важливою є якість надання освітніх послуг в Хмельницькій області. Наша стратегія – це не тільки створення опорних шкіл, придбання шкільних автобусів, а й створення сучасних комп’ютерних класів. Це лише початок, 755 комп’ютерів – це старт. Я думаю, з кожним роком ми будемо щонайменше таку ж кількість комп’ютерів направляти у навчальні заклади. Це дасть змогу вивести на новий рівень і навчальний процес, і учнів нашої області. Діти – це майбутнє нашої країни, тому ми повинні забезпечити для них достойні умови для навчання, щоб у майбутньому отримати найпрофесійніших фахівців усіх галузей», –  зазначив Олег Вікторович.

Радості дітей з приводу отримання нової техніки не було меж.

На знак вдячності підготували для гостей невеличкі святкові виступи-привітання із піснями та віршованими побажаннями.

У Давидковецькій ЗОШ I-III ступенів, що в Хмельницькому районі також відбулось урочисте відкриття нового комп’ютерного класу. З цієї нагоди до навчального закладу завітали заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Шеремета.

Сергій Янчук привітав учнівський та педагогічний колектив школи та висловив переконання, що новий комп’ютерний клас лише додасть наснаги учням школи і допоможе досягти їм ще вищих результатів у навчанні.

Школа повинна відповідати сучасним вимогам, адже сьогодні – це центр освітнього простору суспільства. Тому нові комп’ютери є чудовою інвестицією в розвиток освіти Хмельниччини.

 

 

Джерело: Хмельницька ОДА

1 thought on “Інвестиції у майбутнє Хмельниччини: сільські школи отримають 755 нових комп’ютерів”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *