«Настане мирний час» — пісня у виконанні ветерана АТО та відомої волонтерки

Військовий льотчик, ветеран АТО Сергій Титаренко написав слова до пісні «Настане мирний час», пише РБК-Україна.

Музику для композиції склала українська співачка Аничка (Аничка Чеберенчик), яка останні десять років проживає в США, де гастролює з благодійними концертами на підтримку поранених бійців.

Титаренко та Аничка виконали свою пісню в дуеті.

Це вже сьома композиція в рамках проекту # ПісніВійні.

Восени запланований вихід однойменного альбому, в який увійде близько 15-ти україномовних військових синглів, які написали наші захисники.

«Пісня «Настане мирний час» — це своєрідне нагадування всім тим, хто забуває, що в Україні йде війна. І не просто нагадування, а прохання не здаватися, не опускати руки і робити все можливе заради нашої перемоги, яка неодмінно настане, оскільки, як співаємо ми з Аничка, «з нами Бог, з нами Україна», — зазначив Сергій, дивом вижив після падіння гелікоптера.

 

 

Соціально-мистецький проект #ПісніВійни — про бійців-музикантів, які пройшли АТО, і пісні, народжені на війні.

Соціально-мистецький проект #ПісніВійни – масштабна громадська ініціатива, завданням якої є пошук та запис на професійній студії звукозапису пісень, створених українськими воїнами, які воювали та досі воюють на сході України.

Надзавдання проекту – зберегти сучасну україномовну військову пісню як у контекстах музичної культури й патріотичного виховання, так і в контексті історії України.

Мета проекту – запис та випуск компакт-диску під назвою #ПісніВійни, який об’єднає близько 15 україномовних пісень, написаних українськими захисниками під впливом пережитого у зоні АТО.

 

 

Читайте також:

Прекрасний «Щедрий вечір, добрий вечір» від щирої волотнерки Анички

 Аничка, Настане мирний час, Сергій Титаренко

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *