Ультра-сучасна принцеса Саудівської Аравії: коротка стрижка, відкриті й екстравагантні вбрання

Принцеса Саудівської Аравії Діна Абдулазіз не схожа на інших східних жінок, пише Znaj.ua.

Діна Абдулазіз аль-Сауд — ультра-сучасна принцеса. Вона не носить хіджаб або паранджу, як прості мешканки країни. У неї є свій бутік ексклюзивного одягу, і, напевно, саме тому вона виглядає так стильно і сміливо як для своєї культури: коротка стрижка, відкриті і екстравагантні вбрання.

Молода принцеса красується у дизайнерських нарядах і навіть увійшла у BoF 500 — список п’ятисот людей, які формують світову індустрію моди за версією авторитетного видання The Business of Fashion.

А ще з 2016 року Абдулазіз стала першим головним редактором арабського Vogue, приєднавшись до найвпливовіших людей у світі моди.

Як не дивно, життєвий шлях принцеси Саудівської Аравії розпочався у сонячній Каліфорнії. Саме звідти родом Діна.

У 1996 році в Лондоні вона познайомилася із Султаном ібн Фахд ібн Нассер ібн Абдул-Азізом Аль Саудом. А через два роки вони одружилися. Довгий час подружжя жило в Нью-Йорку, але згодом переїхали до столиці Саудівської Аравії — Ер-Ріяду. Пара виховує трьох дітей — дочку і синів-близнюків.

Діна — зовсім не примхлива принцеса, яка лише ходить по салонах краси. У неї є улюблена справа — власний бутік ексклюзивного одягу D’NA. Цікаво, що клієнтів у свій бутик Діна запрошує на свій розсуд: потрапити туди простим смертним неможливо. Принцеса створює колекції виходячи зі свого смаку і мусульманських традицій. Оскільки вона довго жила в Нью-Йорку, завела багато друзів серед відомих дизайнерів, що не могло не відбитися на її стилі.

До речі, вона ще й мама трьох дітей від саудівського принца.

Консервативні мусульмани засуджують сучасний стиль Абдулазіз, проте вона завжди залишається вірною собі.

 

 

 

 

 

 Діна Абдулазіз, Принцеса Саудівської Аравії

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *