Пам’ятаймо, якою вони прагнули бачити Україну

18-20 лютого навічно викарбувались у серцях мільйонів українців змішанними почуттями невимовного горя від втрати та безмежної гордості за сильну, єдину, надхнену та сміливу українську націю, сповнену любов’ю до своєї країни, неосяжною мужністю та безкрайнім патріотизмом.

В ці дні ми оплакуємо загиблих Героїв Небесної сотні, згадуємо їх мужність, їх подвиг та героїзм. В ці дні ми повертаємось спогадами до тих важких пекельних годин розстрілів та знову переживаємо ті миті безпорадності та болю від втрати найбільш гідних Героїв. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують дочок і синів, діти – батьків.

Щодня та щохвилини, а не лише ці три дні на рік, ми маємо пам’ятати про їх подвиг, про їх сміливість, про їх прагнення, волю та бажання здобути для України достойне майбутнє. Щодня ми повинні змінювати нашу країну на краще, спільно працювати над нашим майбутнім задля того, щоб там, на небесах, вони могли пишатись нами, що ми не підвели їх, не звели нанівець їх прагнення та зміст їхнього життя.

У кожному місті, містечку та селі України у ці дні пам’яті прошли поминальні молебні за загиблими Героями у Революції Гідності, відкривались і освячувались пам’ятники та меморіальні дошки, присвячені Героям Небесної сотні, проводились пісенно-патріотичні вечори й фотовиставки.

Пам’ятні заходи, присвячені Героям Небесної сотні, відбулись 20 лютого і в Чорноострівській територіальній громаді:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *