Долучіться до прекрасного: Камерфест — «Небесний Щедрик»

Ми пропонуємо Вам долучитись до прекрасного дійства та з головою поринути у вир чарівної музики фінальної частини «Камерфесту», яка захоплювала слухачів Хмельницької обласної Філармонії.

Цей концерт подарує Вам чарівні моменти, у які минуле зустрічається з теперішнім та майбутнім, а традиції знаходять співзвучне часу мистецьке осмислення.

На сцені:

  • Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, художній керівник і головний диригент заслужений діяч мистецтв України Сергій Леонов.
  • Хор Академічного ансамблю пісні і танцю «КОЗАКИ ПОДІЛЛЯ», художній керівник та головний дирегент народний артист України Микола Палема та хорместер Катерина Дробик.
  • Зразковий дитячий хор «Подільські солов’ї» Хмельницької дитячої музичної школи №1, керівник Наталія Бухта.
  • Дирегентом програми виступив шановний гість Хмельниччини з Польщі — Ян Мілош Заржинський.

Особливої знаковості музичному вечорі надав відомий український композитор, лауреат премій ім.М.Лисенка та Л.Ревуцького, Іван Небесний, який порадував своєю присутністю у залі.

У Вас є можливість прослухати твір Івана Небесного, створений ним 1995 року, «Вже котрий це до тебе лист…», який виконує заслужена артистка України Фатима Чергіндзія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Іван Небесний, Камерфест, Фатима Чергіндзія

1 thought on “Долучіться до прекрасного: Камерфест — «Небесний Щедрик»”

  1. Уведомление: “Гопаком” у виконанні “Козаків Поділля” зацікавилися нідерландські танцюристи — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *