Укрпошта випустила акцій на 6,5 мільярда

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій Укрпошти та видала тимчасове свідоцтво про реєстрацію випуску акцій, передає Економічна правда.

Про це повідомила НКЦПФР на офіційній Facebook-сторінці.

Згідно з повідомленням, акції Укрпошти оцінили в 6,51 млрд гривень.

Як зазначається, таке рішення було прийнято у зв’язку зі створенням акціонерного товариства шляхом перетворення Українського державного підприємства поштового зв’язку Укрпошта:

«На черговому засіданні Комісія прийняла серед інших такі рішення:

— зареєструвала звіт про результати приватного розміщення акцій ПАТ «НАЦІОНАЛЬНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ». Статутний капітал компанії було збільшено на 29 700 000 000 грн. Наразі розмір статутного капіталу ПАТ становить 190 150 481 000 грн.

— у зв`язку з створенням акціонерного товариства шляхом перетворення Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» прийняла рішення зареєструвати випуск акцій ПАТ «Укрпошта» і видати тимчасове свідоцтво про реєстрацію випуску акцій в розмірі 6 518 597 000 грн.»

 

Користувачі соцмережі під оприлюдненим дописом одразу ж поцікавились — де саме можна буде придбати випущені акції ПАТ «Укрпошта»?

 

 

Читайте також:

Укрпошта провела ребрендінг та обіцяє, що здатна здивувати

 

УДППЗ «Укрпошта» від сьогодні стала ПАТ «Укрпошта»

 

Фонд держмайна схвалив перетворення «Укрпошти» в акціонерне товариство

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *