Рок-фестиваль «Rock & Buh – 2017» у Хмельницькому: підготовка триває

До початку рок-фестивалю, який відбудеться на лівому березі річки Південний Буг, на території Молодіжного парку, поблизу міського пляжу, залишились лічені дні. Аби провести його на належному рівні керівники міста спільно з організаційним комітетом та представниками міських управлінь Національної поліції і Головного управління ДСУ з надзвичайних ситуацій обговорили деталі проведення фестивалю під час виїзної наради.

Підготовка локацій, установка обладнання, монтування сцени, встановлення біотуалетів, контейнерів для сміття, безпека хмельничан – про усе це йшлося під час виїзного засідання.

Територію фестивалю планується поділити на декілька зон, де розташують наметове містечко, торговельні точки рестораторів міста (так звана Food-зона). Сцену, на якій виступатимуть відомі рок-гурти, планується змонтувати 25 травня, напередодні проведення фестивалю. ЇЇ встановлять на правому боці від входу на міський пляж, на місці її розташування під час минулорічного молодіжного фестивалю «GreenFest». За попередньою домовленістю, неподалік від сцени свій табір розіб’ють місцеві байкери. Про освітлення території подбає комунальне підприємство «Міськсвітло».

Для зручності хмельничан і гостей міста усі локації будуть відображені на спеціальній схемі. Крім цього, на території фестивалю будуть встановлені покажчики з відповідними написами.

Під час фестивалю в окремих наметах працюватиме медичний пункт, рятівники міської комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах та працівники ДСНС, чергуватиме карета швидкої допомоги.

ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ ФЕСТИВАЛЮ:

26 травня  лівий берег річки Південний Буг, Молодіжний парк

  • 17.00 – виступи хмельницьких гуртів – учасників фестивалю,
  • 17.00 – концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру на майдані біля кінотеатру імені Т.Шевченка,
  • 18.00 – парад байкерів (від площі біля к-тру імені Т.Г.Шевченка до місця проведення фесту),
  • 19.00 – концерти гуртів «Stanza», «Чумацький шлях», «Мотор’ролла».

 

27 травня лівий берег річки Південний Буг, Молодіжний парк

  • 17.00 — виступи хмельницьких гуртів – учасників фестивалю
  • 17.00 – концерт симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії «Симфо-рок» на майдані біля кінотеатру імені Т.Шевченка
  • 19.00 – концерти гуртів «Марина Круть Project», «Без обмежень» і «ТАРТАК».

 

 

Читайте також:

26 та 27 травня у Хмельницькому — Фестиваль рок-музики «Rock & Buh – 2017»

 

Джерело: Хмельницька міська рада

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *