На 45-річчя Сашка Положинського група «Тартак» представила кліп на пісню «Стара школа»

Сьогодні, 28 травня, на своїй офіційній сторінці у Facebook група «Тартак» представила свій новий кліп на пісню «Стара школа».

Дату презентації свого кліпу обрано не випадково, оскільки саме сьогодні лідер гурту відзначає свій ювілей — Сашку Положинському 28 травня виповнюється 45!

«З Днем народження, Сашко! — йдеться у дописі до кліпу. — Не такі ми старі, як може здатися, маємо наснагу ще позмагатися».

 

 

Тартак — Стара Школа

ПРЕМ'ЄРА! ТАРТАК — СТАРА ШКОЛАЗ Днем народження, Сашко! "Не такі ми старі, як може здатися, маємо наснагу ще позмагатися". Стара Школа! Стара Школа! Дякуємо усім, хто долучився до зйомок кліпу. Величезна подяка усім прихильникам, які дуже оперативно зібралися в клубі Барви та з запалом танцювали і співали. 😉 Дякуємо друзям, які погодились відзнятися у відео та продемонстрували свої унікальні вміння. Дякуємо знімальній групі за професіоналізм.Насолоджуйтесь! ;)Над кліпом працювали:режисер — Віктор Придуваловоператор — Євген Креденцерпродюсер — Віктор Семавиробництво: RE:EVOLUTION FILMpost production: Mental dRive Studio.

Опубліковано Тартак 28 травня 2017 р.

1 thought on “На 45-річчя Сашка Положинського група «Тартак» представила кліп на пісню «Стара школа»”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *